Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Food & Drink Festival 2018 Albania

09.03.2018 - 11.03.2018
Autostrada Tirane -Durres

Edicioni i 2-të i Panarit Mesdhetar i Turizmit 2018

06.04.2018 - 07.04.2018
Autostrada Tirane -Durres

Festivali i Zogjve - Edicioni i 3-të

06.12.2018 - 09.12.2018
Autostrada Tirane -Durres

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit Tirana 2019, Edicicioni i III

05.04.2019 - 06.04.2019
Autostrada Tirane -Durres

Urbana me Electronic Beats

12.07.2019 - 13.07.2019
Autostrada Tirane -Durres

4th Edition, International Tourism Fair Tirana 2020

03.04.2020 - 04.04.2020
Autostrada Tirane -Durres

EDICIONI I 4-RT "ENERGY EXPO & FORUM 2020"

08.10.2020 - 09.10.2020
Autostrada Tirane -Durres

Edicioni i 3-te Agrotech Expo 2020

19.11.2020 - 20.11.2020
Autostrada Tirane -Durres

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies