Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr artistë të huaj. Është një qytet energjitik me një popullsi rinore. Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke krijuar atmosfera fantastike.

Festivali i Riteve Pranverore

18.03.2017
Jashte Tirane

Albania Enduro Series 2017, Raundi IV

03.09.2017
Jashte Tirane

The Rally Albania 2017

03.06.2017 - 10.06.2017
Jashte Tirane

Bufe në Pëllumbas, Tiranë

28.10.2017 - 26.11.2017
Jashte Tirane

Farka Enduro dhe Vespa Show Fest

30.09.2017
Jashte Tirane

Kampionati 'Ndeshu Ndryshe'

08.02.2018 - 28.02.2018
Jashte Tirane

Panairi i Kulinarisë Neranxi '1001' ide për një shije'

27.04.2018 - 29.04.2018
Jashte Tirane

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni 3-të

31.05.2018 - 03.06.2018
Jashte Tirane

Edicioni i 14-të Rally Albania 2018

09.06.2018 - 16.06.2018
Jashte Tirane

Ekspozita 'Rizbulojmë Parkun'

12.05.2018 - 13.05.2018
Jashte Tirane

Triathlon Tirana

10.06.2018
Jashte Tirane

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat