Restorant Oda ne Tirane

  • Restaurant Oda ne Tirane
  • Ushqim te Oda Restaurant
  • Oda Restaurant Tirane Shqiperi
  • Gatim Tradicional ne oda Restaurant Tirane

Hani në stilin Otoman në një restorant të vërtetë tradicional dhe duke u ulur në tavolinat e ulëta në stilin e odave (dhomat e pritjes) në një shtëpi të vjetër të kohës otomane. Muret e restorantit të mbushura nga rafte me enë, vargje me hudhëra e speca dhe fotografi të vjetra, dhe është më mirë që të lejoni kamarierin t’ju rekomadoj antipastat dhe pjatat kryesore.

Ushqimi është i freskët dhe i shijshëm (provoni lakrorin në saç), është i paharrueshëm edhe pasi i keni përlarë të gjitha të shoqëruar me nga një gotë rakie të bërë vetë. E gjeni në një rrugë të ngushtë në pjesën veriore të rrugës midis rrugës së Barrikadave dhe sheshit Avni Rustemi.

TAGS: Restorant Oda në Tiranë, Restorant tradicional në Tiranë, Restorante në Tiranë, Restorant Tirana, Restorant tradicional në Tiranë, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorant otoman në Tiranë, darkë në Tiranë, restorante tradicionale ushqimore në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorante rreth meje në Tiranë, ku të ha në Tiranë, restorante familjare në Tiranë, ushqimi më i mirë në Tiranë, restorante të mira në Tiranë, vendet më të mira për të ngrënë afër meje Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, çfarë të hani në restorantet e Tiranës, restorant bar në Tiranë, restorantet më të mira pranë Qendrës së Tiranës,,

Adresa:

Rr. Luigj Gurakuqi, Tirana, Albania

Email

contact@visit-tirana.com

 
Hapur:
 
Nga mesdita - 23.00