ERA

 “Restorant – Piceri “Era” filloi aktivitetin e shërbimit në vitin 1999. Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit maksimal ndaj klientit bënë që ERA të shndërrohet në një kohë mjaft të shkurtër, në një nga restorantet më popullore të kryeqytetit, me një menu të pasur të kuzhinës tradicionale shqiptare dhe mesdhetare, Era ofron shije për çdo dëshirë.

Restorant Era është më popullori mes të huajve dhe shqiptarëve. Me një menu të shumëllojshme, Era kujdeset për kërkesat e veçanta të vegjetarianëve, veganëve dhe çdo shije tjetër që kërkon përkushtim të veçantë.

Shërbimi i stafit të kualifikuar dhe arredimi me detaje të traditës shqiptare, e bëjnë Erën një ambjent “familjar” ku çdokush ndihet “si në shtëpi”.

TAGS: Restorant në Tiranë, Pizzeria Era në Tiranë, Restorante në Tiranë, Restorant Tirana, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, darkë në Tiranë, restorantet më të njohura në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorante rreth restorantet e familjes në Tiranë, ushqimet më të mira në Tiranë, restorantet e mira në Tiranë, vendet më të mira për të ngrënë afër meje, restorantet dhe piceri në Tiranë, restorantet e reja në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, çfarë të hani në restorantet e Tiranës, restorant bar në Tiranë, restorante në zonën e Bllokut, restorantet më të mira në Qendrën e Tiranës, restorante të reja në Blloku Area

Contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies