Pizzeria Pavarotti Tirana

  • Pizzeria Pavarotti Tirana Albania, piceri ne Tirane, picerite me te mira ne Tirane Shqiperi, pica te mira ne Tirane, restorant piceri Tirane
  • Pizzeria Pavarotti Tirana Albania, piceri ne Tirane, picerite me te mira ne Tirane Shqiperi, pica te mira ne Tirane, restorant piceri Tirane
  • Pizzeria Pavarotti Tirana Albania, piceri ne Tirane, picerite me te mira ne Tirane Shqiperi, pica te mira ne Tirane, restorant piceri Tirane
  • Pizzeria Pavarotti Tirana Albania, piceri ne Tirane, picerite me te mira ne Tirane Shqiperi, pica te mira ne Tirane, restorant piceri Tirane

Ka një vend në Tiranë kur mund të shijoni picën Napoletane, ashtu siç mund ta gjeni në Itali. Të gjitha picat janë aq të shijshme, sepse janë të përgatitur me produkte të prodhura në Itali dhe të përgatitura me pasion. Ky vend me të vërtetë do t'ju befasojë. Ambienti është mjaft i bukur dhe modern, me hapësirë të madhe si brenda dhe jashte. Nga këtu ju nuk do të merrni vetëm picat më të mira, por edhe verëra të përzgjedhura. Për ata që mund të duan një ëmbëlsirë pasi të kenë ngrënë pica, ky vend ka një qoshe të veçantë që shërben si xhelateri. Gjë e mirë është se për familjet me fëmijë të vegjël ka dhe këndin e lojërave ngjitur me picerinë dhe fëmijët mund t'i vëzhgoni nga xhami. 

TAGS: Pizzeria Pavarotti Tirana Albania, piceri ne Tirane, picerite me te mira ne Tirane Shqiperi, pica te mira ne Tirane, restorant piceri Tirane

Adresa: Rruga Shyqyri Brari ,Kopshti Zoologjik, Tiranë

Facebook: pavarotti2017

Instagram: pizzeriapavarotti

Web: pizzeriapavarotti

Kontakte:

Tel: 044301111 /044304000

Mob: 0675444445

Mob: 0675444445

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies