Restoranti i Elite Palace

  • Restorant Elite Palace ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante ne Tirane, restorante dasmash ne Tirane, restorante jashte Tiranes
  • Restorant Elite Palace ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante ne Tirane, restorante dasmash ne Tirane, restorante jashte Tiranes
  • Restorant Elite Palace ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante ne Tirane, restorante dasmash ne Tirane, restorante jashte Tiranes
  • Restorant Elite Palace ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante ne Tirane, restorante dasmash ne Tirane, restorante jashte Tiranes
  • Restorant Elite Palace ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante ne Tirane, restorante dasmash ne Tirane, restorante jashte Tiranes

Me një kuzhinë mesdhetare, restoranti i Elite Palace është një nga ato vendet që kur e provon vështirë ta harrosh si eksperiencë. I vendosur në një kodër me pamje panoramike të Tiranës, ky është vendi ideal për të qenë larg zhurmave të kryeqytetit dhe të kaloni këndshëm në këtë vend pranë natyrës. Restoranti nuk është thjesht një restorant për të drekuar ose darkuar, por një restorant me shije. Dekori i veçantë me detaje të ngjyrës së arit dhe të bardhës të bën të ndihesh sikur je në një vend mbretëror, pa përmendur këtu gatimet e shijshme dhe të servirura me art. Mbi të gjitha çmimet janë të leverdisshme. E çfarë mund të kërkosh më shumë?!

TAGS: Restorant Elite Palace ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante ne Tirane, restorante dasmash ne Tirane, restorante jashte Tiranes

Adresa: Rruga Alajdin Frashëri 

Tel: (+355) 67 605 0091/ 0676050090

web: https://elitepalace.al/

Email: info@elitepalace.al

Facebook:  ElitePalaceal

Instagram: elite_palace