Era Vila

  • Restorant Era Tirane, restorant tradicional Tirane
  • Restorant Era Tirane, restorant tradicional Tirane
  • Restorant Era Tirane, restorant tradicional Tirane
  • Restorant Era Tirane, restorant tradicional Tirane

Era Vila

Era Vila është destinacioni i duhur për adhuruesit e ushqimit tradicional  nëse ndodheni në Tiranë.  Restoranti është një nga ambientet më të mira për të shijuar një drekë apo darkë autentike shqiptare të gatuar me shumë dashuri. Ky vend ndodhet në një vilë të bukur në zemër të kryeqytetit. Ambienti i brendshëm është shumë komod, ndërsa pjesa jashtë është një kopësht i kuruar bukur, me lule shumë e pemë portokalli.

Njerëzit mund të shijojnë ushqimin në kopshtin me hapësirë të gjerë edhe në ditët e ftohta të dimrit pasi aty ka një sistem të mirë ngrohjeje. Gjithashtu ju mund të uleni edhe në tarracë për të kaluar një mbrëmje të këndshme.

Përpos menusë së pasur sipas traditës shqiptare që jeton në një Erë moderne,  Era vila ofron edhe gatime e receta europiane të shoqëruara me verëra të ndryshme. Era Vila është një ambient i shkëlqyer për familjet dhe miqtë ku mund të shijoni një shërbim shumë miqësor dhe profesional!

TAGS: Restorant në Tiranë, Vila Era në Tiranë, Restorante në Tiranë, Restorant Tirana, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, darkë në Tiranë, restorantet më të njohura në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorante tradizionale në Tiranë, ushqimet më të mira në Tiranë, restorantet e mira në Tiranë, vendet më të mira për të ngrënë afër meje, restorantet dhe piceri në Tiranë, restorantet e reja në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, çfarë të hani në restorantet e Tiranës, restorant bar në Tiranë, restorantet më të mira në Qendrën e Tiranës,