Restorant Season Tirane

  • Season restorant ne Tirane, Season Restorant Tirane, Restorante ne Tirane
  • Season restorant ne Tirane, Season Restorant Tirane, Restorante ne Tirane
  • Season restorant ne Tirane, Season Restorant Tirane, Restorante ne Tirane
  • Season restorant ne Tirane, Season Restorant Tirane, Restorante ne Tirane
  • Season restorant ne Tirane, Season Restorant Tirane, Restorante ne Tirane

Season Restaurant siç e sugjeron dhe emri është një restorant ku mund të shkosh dhe të provosh pjatat më të mira në çdo stinë. Restoranti modern i vendosur në zonën e bukur të Pazarit të Ri, ofron gatime Italiane, pasta dhe pica furre si dhe një varietet pijesh.

Vendndodhja strategjike e restorantit në një nga lagjet më të vjetra në Tiranë, Pazari Ri, një zonë mjaft e frekuntuar nga vendasit dhe të huajtë e bën këtë vend mjaft të spikatur. Restoranti ka ruajtur edhe disa elemente të tradicionales ku mund t’i dalloni fare lehtë në pikturat si dhe jastëkët në divane.

Ushqim është i mirë, vendndodhja po ashtu, ambienti i bukur, çfarë kërkoni më shumë!

TAGS: Season restorant ne Tirane, Season Restorant Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Restorantet me te mire ne Tirane Shqiperi, Ku te hash ne Tirane, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorante italiane në Tiranë, restorante në Qendrën e Tiranës, restorantet më të mira në Tiranë, restorantet e italiane në Tiranë, restorantet e reja në Tiranë, çfarë të hani në restorante në Tiranë, restorant bar në Tiranë, restorante në zonën e Bllokut, restorantet më të mira në Qendrën e Tiranës

Adresa:  Shenasi Dishnica,  Pazari i Ri, Tirana, Albania 1001