Restorant Chakra Jonë

  • Restoranti Chakra Jone.

Chakra jonë është restoranti i vetëm Indian në Shqipëri që ofron ushqim të gatuar nga dy shefa indianë. Në këtë restorant mund të shijoni ushqimet e shijshme dhe me aromë Indie.