Hotel Colosseo Restaurant ne Tirane

  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-restorant-Tirane, restorante ne Tirane, restorantet me te mira ne Tirane, restorante Tirane

Nëse kërkoni një vend për një darkë romantik, ose me një grup shoqëror, restoranti i Hotel Colosseo është ideal për darka ose dreka fantastike. Shijoni gatimet e shijshme nga menuja e restorantit , i cili është i hapur nga dreka deri në 11 të darkës.

Nuk mungojnë as varietet e gatimeve të detit, sallata Cezar, pasta dhe rizoto, peshku dhe mish i freskët i gatuar me mjeshtëri nga Shefi i kuzhinës.

TAGS: Restorant "Colosseo" në Tiranë, Restorant Colosseo në Tiranë, Restorante në Tiranë, Restorant Tirana, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, drekë e shijshme në Tiranë, darkë në Tiranë, restorantet me te mira ne Tirane, restorantet rreth meje ne Tirane, ku te hani ne Tirane, restorantet me romantike ne Tirane, ushqimi me i mire ne Tirane, restorante te mira ne Tirane , vendet më të mira për të ngrënë pranë meje, restorant i me cilesi në Tiranë, çfarë të hani në restorantet e Tiranës, restorant bar në Tiranë, restorantet më të mira në Qendrën e Tiranës,

Adresa

Sheshi “ Adem Jashari”, Rr e Durresit

Email

info@hotelcolosseotirana.com

Tel

+355 (0)4 222 00 10

Mob

+355 (0) 692032666

Media Sociale

Facebook Hotel Colosseo

Instagram Hotel Colosseo

Twitter Hotel Colosseo