Più 39 Food & Club Tirana

  • 39 Food & Club restorant ne Tirane, 39 Food & Club ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Restorantet me te mire ne Tirane Shqiperi, Ku te hash ne Tirane
  • 39 Food & Club restorant ne Tirane, 39 Food & Club ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Restorantet me te mire ne Tirane Shqiperi, Ku te hash ne Tirane

Kuzhinën më të mirë Italiane e gjeni në restorantin +39 Food & Club. Kuzhina e nivelit të lartë dhe verërat më të mira do t’ju bëjnë të mos e harroni si eksperiencë. Restoranti +39 Food & Club është vendi i duhur për ju që doni të zbuloni finesën e kuzhinës botërore të njohur dhe të shijoni artin e gatimit nga shefat më të mirë të kuzhinës, të cilët me shumë mjeshtëri kombinojnë përbërësit italianë në gatimet e tyre.

TAGS: 39 Food Club restorant ne Tirane, 39 Food Club ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Restorantet me te mire ne Tirane Shqiperi, Ku te hash ne Tirane, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorante italiane në Tiranë, restorante në Qendrën e Tiranës, restorantet më të mira në Tiranë, restorante në rrethinat e Tiranës, restorantet e italiane në Tiranë, restorantet e reja në Tiranë, çfarë të hani në restorante në Tiranë, restorant bar në Tiranë, restorante në zonën e Bllokut, restorantet më të mira në Qendrën e Tiranës, restorante të reja në zonen Blloku

Kontakte:

Adresa: Rruga Brigada e VIII Nr.6, Tirana, Albania 10001

Websitehttp://www.piu39.club/

E-mail: reservations@piu39.club

Facebook:  Più 39 Food & Club Tirana

Instagram:  Più 39 Food & Club Tirana

Tel: 069 330 8496 / 069 937 3744