Nano Resort Bio ne Tirane

  • Nano Resort Bio Tiranë, restorante ne Tiranë, restorant bio Tiranë, Vizito Tiranën
  • Nano Resort Bio Tiranë, restorante ne Tiranë, restorant bio Tiranë, Vizito Tiranën
  • Nano Resort Bio Tiranë, restorante ne Tiranë, restorant bio Tiranë, Vizito Tiranën
  • Nano Resort Bio Tiranë, restorante ne Tiranë, restorant bio Tiranë, Vizito Tiranën

Nano Resort shtrihet në 60.000 metra katror hapësirë të gjelbëruar me pyje, e të mbjella të ndryshme, nga ullinjtë e deri tek gjithë frutat, perimet e lulet dekorative. Produktet merren direkt nga 4 serat e mëdha në ambientet e resortit ku rriten llojshmeri produktesh. Filozofia e Nano Resort është të jetë sa më pranë natyrës dhe origjinalitetit të saj, përmes ushqimeve të shëndetshme, të kontrolluara të quajtura bio, përmes hapësirës së madhe të gjelbëruar ku gjithsecilit i ofrohet mundësia për t'u ndjerë i relaksuar dhe në shtëpi. Natyra dhe freskia e ushqimit si dhe natyrisht vendndodhja i afrohen fshatit.

Këtu kultivojnë blegtori të ndryshme duke filluar nga dhitë alpine, delet, lopët duke vazhduar me lepujt e shpendë të buta e të egra, të cilat i shijon në restorantin me bazë Bio dhe me ushqim organik së bashku me gjithë prodhimet e tjera deri tek mjalti i shtëpisë. Linja e gatimit është neo-tradicionale, një ndërthurje risi e gatimit të kohës. Në Nano Resort fëmijët kanë këndin e tyre të lojrave si dhe shumë hapësira për të shijuar lirinë e tyre të sigurtë. 

TAGS: Nano Resort restorant ne Tirane, Nano Resort Club ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Restorantet me te mire ne Tirane Shqiperi, Ku te hash ne Tirane, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorante jashte Tiranës, restorante me ushqim te shendetshem në Tiranë, restorante bio në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorante në rrethinat e Tiranës, restorantet e reja në Tiranë, çfarë të hani në restorante në Tiranë, restorant bar në Tiranë,

Contact

Address

Fshati Daias , Tiranë

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies