Osteria Basilico Restorant Italian

  • Osteria Basilico Tirana
  • Osteria Basilico Tirana, restorante italiane ne tirane, restorantet me te mira ne tirane
  • Osteria Basilico Tirana

Ku mund të gjeni një restorant te mire italian në Tiranë?

Ne ju sugjerojmë restorantin “Osteria Basilico”, që ofron specialitetet me te mira te kuzhines italiane.

Këtu do të gjeni cilësi të lartë gatimi, verërat më të mira dhe komfort maksimal në një vend shumë mikpritës. Chefi italian Roberto Cannata punon në restorantin Osteria Basilico, pas një eksperience të gjatë në shumë restorante italiane, dhe është shumë i vëmendshëm në prezantimin e piatave.

“Osteria Basilico” është restoranti i duhur për ata që duan të përjetojnë pak shije të kuzhinës italiane.

TAGS: Osteria Basilico Italian Restaurantne Tirane, Osteria Basilico Italian Restaurant ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Restorantet me te mire ne Tirane Shqiperi, Ku te hash ne Tirane

Adresa: Rruga Gjin Bue Shpata 9, Tirana

Tel: 04 562 9698

Sitoweb: www.basilicotirana.it