Ferma Huqi restorant ne Tirane

Agriturism Huqi ndodhet pranë një rezervuari, i rrethuar me vreshta, pemë ulliri, një vend i pastër dhe shumë relaksues. Restorantit ndodhet në fshatin Manëz, 30 minuta larg Tiranës

TAGS: Restorant Huqi në Tiranë, fermë Huqi në Tiranë, Restorante në Tiranë, Restorant Tirana, Restorantet më të mira në Tiranë, Ushqim dhe pije në Tiranë, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, darkë në Tiranë, restorante në Qendrën e Tiranës, vegjetariane në Tiranë, restorante me mëngjes në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorante me ushqime të freskëta pranë meje, Restorantet më të mira në Tiranë, restorante rreth meje në Tiranë, ku mund të hani në Tiranë, restorantet familjare në Tiranë, ushqimi më i mirë në Tiranë, restorante të mira në Tiranë, vendet më të mira për të ngrënë afër meje, restorantet e reja në Tiranë, çfarë të hani në restorante në Tiranë, restorant bar në Tiranë, restorante jashtë Tiranës,

Adresa

Rr. Vllazen Huta, Tirane, Albania, pas Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies