Restorant Ferma Uka ne Tirane

  • Ferma Uka restorant, restorante tirane jashte, vizito tiranen
  • restorante me te mira Tirane, restorante bio tirane, restoranti Uka
  • Ferma Uka ne Tirane, eksploro Tiranen,
  • ferma Uka Tirane, restorante ne tirane, jashte tiranes

Ferma Uka sjellë konceptin e njohur si “nga ferma në tavolinë” ose nga toka në tavolinë ku kultivohen pothuajse të gjitha kulturat drufrutore dhe perimore. Ferma është krijuar në vitin 1996, rreth 8 km pranë Tiranës, në fshatin Laknas, nga Prof. Assoc. Dr. Rexhep Uka, ish minister i Bujqësisë, njohës i mire i kualitetit të produkteve.

Kjo fermë ka një sipërfaqe rreth 2 ha, ku gjendet restoranti dhe kantina dhe vreshtaria. Restoranti ndodhet në qendër të fermës dhe ofron një mundësi unike për të shijuar prodhimet lokale.

Ky vend është kaq special saqë fundjavave duhet të rezervosh paraprakisht. Është ideal për një drekë me familjen ku fëmijët mund të shëtisin në ajrin e pastër të fermës dhe të shijojnë natyrën.

TAGS: uka Farm restaurant ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Ku te hash ne Tirane, restorante në Tiranë, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorante italiane në Tiranë, restorante në Qendrën e Tiranës, restorantet më të mira në Tiranë, restorante në rrethinat e Tiranës, restorantet e reja në Tiranë, çfarë të hani në restorante në Tiranë, restorant bar në Tiranë, restorantet më të mira në jashte Tiranës,

Adresa: Rruga Adem Jashari, Laknas, Albania

Tel: 067 203 9909

Facebook: Uka Farm

Instagram: ukafarm

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies