Restoranti Millennium Gourmet

  • Restorant Millennium ne Tirane, Restorantet me te mira ne Tirane

Nëse po kërkoni të darkoni në një vend elegant me një kuzhinë të shkëlqyer, e gjeni në restorant Millennium Gourmet, i cili gjendet në zemër të Tiranës në pedalonalen Murat Toptani.

Restoranti ka një dekor mjaft të këndshëm dhe të realizuar bukur i rrethuar me dritare të mëdha xhami që të lejon të shohësh nga pedonalja.

Gatimet përgatiten dhe serviren me një estetikë të këndshme, përbërësit dhe kombinimet që shefi kuzhinës përdor janë sublime. Prezantimi i shkëlqyer i pjatave nga Shef Juli Zguro, i cili ka studiuar në shkolla të ndryshme të kulinarisë dhe ka gatuar në restorante të ndryshme në botë.

Ne ju sugjerojmë të provoni Millennium Gourmet për shijen e gatimeve dhe cilësinë si edhe për vendodhjen fantastike.

TAGS: Restoranti Millennium Gourmet ne Tirane, Millennium Gourmet restorant ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorante në Qendrën e Tiranës, restorante me ushqim deti në Tiranë, restorante vegan në Tiranë, restorante mëngjesesh në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorantet e reja në Tiranë, çfarë të hani në restorante në Tiranë, restorant bar në Tiranë, restorantet më të mira në Qendrën e Tiranës,

Adresa: Rr pedonale "Murat Toptani",

Kinema Millennium, kati i 2-të

Tiranë, Albania 1019