Restorant Il Gusto ne Tirane

  • Il Gusto Ristorante tirane
  • Restaurant Gusto Tirana
  • restorante ne Tirane
  • Restaurant Gusto Tirana

Il Gusto është hapur më Prill 2010 dhe gradualisht është pozicionuar në Tiranë si një nga restorantet më të mira dhe më cilësore. Me një pozicion perfekt, restoranti është shndërruar në një pikë takimi për shumë biznesmenë, politikanë apo edhe turistë të shumtë që vizitojnë Tiranën. Ndodhet pas kullave binjake, i izoluar nga zhurmat e trafikut dhe i rrethuar me lule të shumëngjyrëta.

Përsa i përket gatimit, restoranti ofron një kuzhinë ndërkombëtare me një theks te kuzhina Italiane. Çdo pjatë është studiuar në detaj dhe kurohet me delikatesë derisa të mbërrijë në tavolinen tuaj. Shijet dhe aromat Mesdhetare do t’ju magjepsin dhe vera e përzgjedhur me kujdes do të jetë qershia mbi tortën e eksperiencës tuaj në restorant Il Gusto.

TAGS: il Gusto restaurant ne Tirane, il Gusto ne Tirane, Restorant il Gusto në Tiranë, Restorante në Tiranë, Tiranë Restorant, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorante italiane në Tiranë, kuzhinë ndërkombëtare në Tiranë, darkë në Tiranë, kullat binjake Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorantet rreth meje në Tiranë, ku të ha në Tiranë, restorantet cilseore në Tiranë, ushqimi më i mirë në Tiranë, restorante të mira në Tiranë, vendet më të mira për të ngrënë afër meje, restorante në Tiranë, çfarë të hani në restorantet e Tiranës, restoranti tek kullat binjake ne Tiranë

Adresa:Rr. Donika Kastrioti, pas Kullave Binjake

Tel: +355 (0) 4 5800419

contact@visit-tirana.com