Restorant Umami in Tirana

  • Restaurant Umami Tirana
  • restorant Umami Tirana
  • restorant Ummai Tirane
  • restorante ne Tirane

Restorant Umami është restoranti më i ri dhe ndoshta një nga më fantastikër në Tiranë. Restorani u hap në natën më festive të vitit, në natën e Vitit të Ri, më 31 Dhjetor 2016. Restoranti është në pronësi të nga MasterChefi i njohur shqiptar Renato Mekolli. Emri i restorantit ka një domethënie të veçantë “Umami”, e cila në Japonisht emërton fjalën e shijes së pestë, që nuk është as e kripur, as e ëmbël, as e thartë dhe as e hidhur.

Ambjenti i brendshëm i restorantit është modern me dritare të mëdha, një kuzhinë trasparente, ku ju ndërkohë që prisni porosinë tuaj, mund të shihni shef Renaton duke gatuar pjatën tuaj të preferuar. Restoranti ka një atmosferë të këndshme, me drita tëq zbehta, tavolina dhe karrige të rehatshme, çdo gjë këtu është e kombinuar me elegancë. Nëse doni të shijoni një drekë ose darkë nga duart e Shef Renato Mekollit, mos u mendoni dy herë dhe na falenderoni më vonë. 

TAGS: Umami restaurant ne Tirane, Restorant Umami ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Bare dhe Restorante ne Tirane, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorante në rrethinat e Tiranës, restorantet e reja në Tiranë, çfarë të hani në restorante në Tiranë, restorant bar në Tiranë, restorant afer Liceut Artisitk ne Tirane

Kontakt

Adresa

Ismail Qemali Street, near Liceu Artistik, Tirana Albania

Email

contact@visit-tirana.com