Restaurant Melograno ne Tirane

  • Restaurant Melograno ne Tirane
  • restoranti Melograno Tirana
  • Tirana Albania Restaurant Melograno
  • Restaurant Melograno ne Tirane Shqiperi

Restoranti është një balancë perfekte e ndriçimit dhe shijes me një përkujdesje maksimale ndaj cilësisë dhe freskisë së ushqimit, të cilat do të bënin krenar shefat më të  më të mirë në botë të kuzhinës italiane.

Shefi i kuzhinës së Melogranos ka qenë një nga pjesëmarrësit në Master Chef Albania 1 dhe pas këtij restoranti u bë shumë i njohur dhe filloi të frekuentohej nga VIP-at shqiptarë. Ky vend është shumë interesant sepse teksa ju prisni që porosia të jetë gati, ju mund të shihni nga xhami shefat duke gatuar për klientët në kuzhinë.

TAGS: Restorant Melograno në Tiranë, Melograno në Tiranë, Restorante në Tiranë, Restorant Tirana, Restorant Etnik në Tiranë, Kuzhina italiane në Tiranë, Restorant Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorant në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, ku mund të hani në Tiranë, restorante italiane në Tiranë, restorante familjare në Tiranë, ushqimi më i mirë në Tiranë, familja Cousine në Tiranë, restorante të reja në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, çfarë të hani në restorantet e Tiranës, bar restorant në Tiranë, restorantet më të mira pranë qendrës së Tiranës, Kuzhina italine ne Tirane

Adresa:

Blv Zhan d’Ark, prapa Ministrise se Jashtme

Tirane

Hapur

E Hene- E Shtune: 12:00 am- 12:00 pm

Email

contact@visit-tirana.com