Restorant Vita 99 ne Tirane

  • Restaurant Vila 99 ne Tirane
  • Vila 99 Ne Tirane
  • Vila 99 ne Tirane Shqiperi
  • Restaurant Vila 99 ne Tirane

Po kërkoni një vend me ushqim të cilësisë Italiane? Restorant Vita 99 nuk do t’ju zhgënjej! Vita 99, është restoranti më mirë për makarona të shijshme në Tiranë. Këtu shërbejnë ushqim të shijshëm dhe pa shpenzuar shumë para. Ambienti i këtij restoranti është shumë i këndshëm dhe shumë elegant. Ju mund të zgjidhni një tavolinë familjare ose një tavolinë romantike me dy karrige. Pjatat kryesore i gatuajnë njësoj siç mund t’i gjeni në Itali.

TAGS: Vita 99 restaurant ne Tirane, Vita 99 ne Tirane, restorant vita 99 ne Tirane, restorantet në Tiranë, restorantet në Tiranë, restorantet pranë qendrës së Tiranës, restorantet më të mira në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorantet rreth meje në Tirane, Tirane, restorante familjare ne Tirane, ushqimi me i mire ne Tirane, me cilesi ushqimore italiane ne Tirane, restorante te mira ne Tirane, restorante te reja ne Tirane, restorante me te mira ne Tirane, cfare te hani ne restorantet e Tiranes, , restorante në zonën e Komuna dhe Parisit,

Adresa:

Rr. Komuna e Parisit

Hapur:

12:00am-11:59pm

Email

contact@visit-tirana.com