Restorant Delicatezze di Mare ne Tirane

  • Delicatezze di Mare ne Tirane
  • Delicatezze di Mare Tirane Shqiperi
  • Tirane Shqiperi Delicatezze di Mare
  • Delicatezze do Mare Restaurant in Tirana

Emri i restorantit i thotë të gjitha. Delicatezze di Mare është një zgjedhje e shkëlqyer për shijen e detit. Këtu mund të gjeni produktet më të mira të detit. Peshku shërbehet i freskët, dhe menuja varet nga ajo që është kapur atë ditë në det apo liqen. Mjediset brenda janë të këndshme dhe mesdhetare. Sapo hyni brenda do të shihni mure blu, objekte detare, si anije, që ju japin idenë sikur jeni pranë detit. 

TAGS: Restorant Delicatezze di Mare në Tiranë, Delicatezze di Mare në Tiranë, Restorante në Tiranë, Restorant Tirana, restorante në Tiranë, ushqim në Tiranë, Ku te hash në Tiranë, restorante italiane në Tiranë, restorante pranë Qendrës së Tiranës , restorante me ushqim deti në Tiranë, restorante me ushqim deti pranë meje, Restorantet më të mira në Tiranë, restorante rreth meje në Tiranë, ku mund të hani në Tiranë, restorante në Tiranë, restorante familjare në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorant bar në Tiranë, restorante në zonën e Bllokut, Restorantet e Mesdheut në Tiranë,

Adresa

Rr. Reshit Çollaku, 3 Tirane, Albania 

Tirane

Hapur:

11.30AM-11.30 PM

Email

contact@visit-tirana.com