Restorant Juvenilja ne Tirane

  • Restorant Juvenilja ne Tirane
  • Juvenilja Restaurant ne Tirane Shqiperi
  • Restaurant Juvenilja
  • restoranti Juvenilja tirane

Restorant Juvenilja është nga më të mirët në Tiranë. Ju mund të shijoni këtu kuzhinën shqiptare e atë italiane. Dy kuzhinat kombinohen aq mirë sa të krijojnë për ju ushqim të jashtëzakonshëm. Ushqimi gjithnjë kombinohet me verën më të mirë, shqiptare dhe italiane.  

Juvenilja ka dy restorante në Tiranë: i vjetri ndodhet në zemër të Bllokut, dhe i i riu që quhet Kështjella Juvenilja, e cila ndodhet në një vend të bukur pranë Parkut të Liqenit Artificial. Kjo kështjellë rrethohet nga lule dhe hapësirë e gjelbër, ku njerësit mund të drekojnë apo darkojnë jashtë në ajër të pastër. Pica këtu është fantastike, sa do të donit ta provonit sërish e sërish.

TAGS: restorant Juvenilja ne Tirane, Juvenilja castelo ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Bare dhe Restorante ne Tirane, Restorant Juvenilja në Tiranë, Restorant Tirana, kuzhinë italiane në Tiranë, Bar dhe Restorant në Tiranë, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, darkë në Tiranë, restorante në Qendrën e Tiranes, restorantet me te mira ne Tirane, restorantet rreth meje ne Tirane, ku te hani ne Tirane, restorante familjare ne Tirane, ushqimi me i mire ne Tirane, restorante tradicionale ne Tirane, restorant verë në Tiranë, restorante të reja në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, çfarë të hani në restorantet e Tiranës,

Juvenilja Castelo

Email

contact@visit-tirana.com