Restorant Te Stela Resort ne Tirana

  • Te Stela Resort ne Tirane
  • Te Stela Resort in Tirana Shqiperi
  • Tirane Shqiperi Te Stela Resort
  • Stela resort Tirana

Te Stela Resort  ndodhet në autostradën Tirane-Durres, 7 km nga Tirana.

Në këtë resort ju mund të gjeni gjithcka që ju duhet që të relaksoheni: hotel i këndshëm, pishinë, kopësht, restorante, facilitete spa. Dhomat janë të pastra, të mobiluara bukur, dhe me gjithë kushtet e duhura. Ushqimi është i shijshëm dhe ju mund të kosumoni dhe birre nga birra e vete kompanisë Stela në gjithe mjediset e resortit. Ky resort është hapur në 2009 dhe është në pronësi të Birra Stela. 

Cdo sezon ata organizojnë evente me muzikë live, ku ftojnë këngëtarë të njohur. Resorti organizon gjithashtu dasma dhe evente të mëdha. Nëse ju pëlqen noti, aty të japin mësime në këtë sport. Resorti është gati 15 minuta nga Tirana. 

TAGS: Te stela Resort ne Tirane, restorant te stela ne Tirane, Restorante ne Tirane, Tirana Restaurant, Bare dhe Restorante ne Tirane, restorante autostrada Tiranë - Durres, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, restorante vegan në Tiranë, restorante me muzike në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, restorante në rrethinat e Tiranës, restorantet e reja në Tiranë, çfarë të hani në restorante në Tiranë, restorant bar në Tiranë,

Kontakt

Adresa

Autostrada Tiranë - Durrës, km 7, Tirane

Email

contact@visit-tirana.com