Mullixhiu Restaurant ne Tirane

  • Mullixhiu restaurant  Tirana
  • Mullixhiu restaurant  Tirana
  • restoranti mullixhiu tirane
  • restoranti mullixhiu tirane, restorante ne tirane

Mullixhiu është restoranti më i ri në Tiranë dhe përsëri është bërë shumë i njohur. Ky është një restorant i vogël “nga ferma në tavolinë”, i cili ofron gatime unike shqiptare të ndërthurura me kuzhinën moderne. Çdo detaj në këtë restorant janë shumë interesante duke filluar nga hapësira jashtë e restorantit me barishte dhe perime të mbjella që tregojnë produktet e freskëta të kuzhinës.

Brenda restorantit ka tre mullinj që bluajnë drithëra për bukën, të cilën ju mund ta merrni edhe me vete. Gjithashtu, një tjetër detaj i veçantë janë sirtarët poshtë tavolinës dhe pjatat e bardha me gjurma duarsh. Këtu ofrojnë menu me 8 pjata e cila është një zbulim kulinarie dhe me çmime të përballueshme afërsishtë 14 euro për person.

TAGS: Restorant Mullixhiu në Tiranë, Restorante në Tiranë, Restorant Tirana, restorant më i ri në Tiranë, ushqim në Tiranë, vende për të ngrënë në Tiranë, gatime Shqiptare, darkë në Tiranë, restorante në Qendrën e Tiranës, restorantet me te mira ne Tirane, Restorantet me te mira ne Tirane, restorante rreth meje ne Tirane, ku te hani ne Tirane, restorante familjare ne Tirane, ushqimi me i mire ne Tirane, restorante te bukura ne Tirane, restorante të reja në Tiranë, restorantet më të mira në Tiranë, çfarë të hani në restorantet e Tiranës, restorantet afer liqenit Artificial ne Tirane

Adresa:

Parku i Liqenit, Shetitorja 'Lasgush Poradeci”, Tirane

Hapur:

Cdo dite: 7am-22pm

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies