Pasticeri

Ne duam të shijojmë gjëra të reja në kuzhinë, por kurrë nuk harrojmë recetat e gjysheve tona. Kuzhinierët shqiptarë kombinojnë të dyja këto alternativa dhe gatuanë ndoshta ëmbëlsirat më të mira që keni provuar. Ne i pëlqejmë shumë dhe ju ftojmë dhe ju t'i provoni. 

Këtu nuk do të gjeni vetëm një vend për t’u ëmbëlsuar, por edhe një histori rreth 93 vjeçare. Pastiçeri Reka, me një traditë të gjatë të trashëguar që nga viti 1924, tashmë është rikthyer në ...

Më tepër

Yougerteri Tirana është një nga ato vendet ku e ke të vështirë të vendosësh për të porositur ose sa shumë ëmbëlsira të porositësh sepse është kaq joshës. Pasi futeni brenda do të bien në sy banëkët ...

Më tepër

 

Editor's choice

 

gif_img

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies