Mulliri i Vjetër

  • Mulliri i Vjeter ne Tirane Shqiperi
  • Mulliri i Vjeter in Tirana coffee shops
  • Mulliri i Vjeter Tirane Shqiperi
  • coffee shops Mulliri i Vjeter ne Tirane

Atmosfera është relaksuese, sikur cdo ditë të jetë e dielë. Mund të shijoni një kafe, në baret e këndshme të Mullirit të Vjetër, të dizenjuara me arkitekturë klasike, ose mund ta blini kafenë tuaj të freskët dhe ta përgatitni në shtëpi.

E veçantë te Mulliri i Vjetër është Gourmet Coffee që e gjeni në të gjitha variantet si kudo në botë psh Columbia Espresso, Yemen Moca, Ethiopia Coffee, Mexico Coffee por dhe kafe turke. Dyqani shërben një sëri cajrash, frappe dhe disa produkte të thjeshta si korosant, petulla etj.

TAGS: Mulliri i Vjeter në Tiranë, Kafe Mulliri i Vjeter ne Tirane, Mulliri i vjeter ne Tirane, bar kafe Mulliri i Vjeter ne Tirane, Kafene ne Tirane, Tirana Kafe, Bare dhe Restorante ne Tirane, Dyqanet kafeje në Tiranë, Kafeja më e mirë në Tiranë, Dyqanet e kafesë në Tiranë,

Hapur:

Çdo ditë: 7:00AM - 10:00PM

Adresa:

  1. Rruga Pjetër Budi
  2. Rruga e Kavajës
  3. Sheshi Willson
  4. Rruga Bardhyl
  5. Rruga e Barrikadave
  6. Rruga Pjetër Budi 6

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies