Mon Cheri

  • Mon cheri in Tirana
  • Mon cheri ne Tirana Shqiperi
  • coffee shop mon cheri ne Tirane
  • mon cheri coffee shop ne Tirane

Mon Cheri “E bërë për t’u shijuar”.

Vetë fjala Mon Cheri në frengjisht, transmeton pozitivitet, dashuri, harmoni dhe këto vlera kërkon të promovoj te klientët e tij ky dyqan kafeje. Çdo kush do të gjej një atmosferë miqësore që i bën klientët dhe sigurisht punonjësit të ndihen si në shtëpinë e tyre.

Dekori i këtij dyqani kafeje është modern dhe i përzier pak me gjëra të vjetra, të frymëzuara nga kafenetë franceze. Veç kafes dhe pijeve te tjera te ngrohta, shërben edhe ëmbëlsira dhe ushqim të shpejtë për mëngjes.

TAGS: Kafe Mon Cheri ne Tirane, Mon Cheri ne Tirane, bar kafe Mon Cheri ne Tirane, Kafene ne Tirane, Tirana Kafe, Bare dhe Restorante ne Tirane, Mon Cheri në Tiranë, Mon cheri kafene në Tiranë, kafene "Mon cheri" në Tiranë, kafene në Tiranë, Mon Cheri në Tiranë, kafeje në Tiranë, Kafeja më e Mirë në Tiranë , Dyqanet e Kafesë në Tiranë,

Orari: 

6.00AM- 22.00PM

Adresa: 

Mon Chéri Bar - Rruga Jan Kukuzeli

Mon Cheri Coffee Shop - Rruga Sami Frashëri

Mon Chéri Coffee Shop-  Rruga "Abdyl Frashëri", Pallati 16

Mon Chéri Coffee Shop - Coffee Shop Rruga "Kavajës", Pallati Nr. 3

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies