Qendra Kulturore Tulla

  • Tulla Culture Center Tirane
  • Tulla Culture Center Tirane Shqiperi
  • Tulla Culture Center Tirana Jeta e Nates

TULLA është një qendër kulturore në Tiranë e dedikuar për aktivitete edukative dhe sociale, por dhe muzikore. Edhe pse një qendër e hapur vitet e fundit, Tulla ia ka dalë të tërheqë një audiencë të ngritur dhe cilësore.

Këtu janë organizuar disa evente periodike me këngëtarët më të njohur e të dashur. Gjithashtu organizohen evente per menazhumin e artit, per kritikët e artit, për kuratorët, seminare apo tryeza të ndryshme për të folur për artin në përgjithësi.

TAGS: Tulla - Culture Center ne Tirane, Tulla - Culture Center ne Tirane Shqiperi, Jeta e nates ne Tirane, Tirane jeta e nates, clube ne Tirane, Tirana Club, Bare dhe Restorante ne Tirane, klubi më i mirë i natës në Tiranë, Muzikë live në Tiranë, kokteje në Tiranë, Party në Tiranë, muzikë elektronike në Tiranë, muzika live në Tiranë, destinacione party natën Tiranë, dj në Tiranë, Lojëra zbavitese në Tiranë, mbrëmje në Tiranë, klube të natës në Tiranë, Klubet e nates ne Tirane, stript clube në Tiranë,

Rruga: Hiqmet Delvina, 1000 Tirane

Email

contact@visit-tirana.com