Top Hill Club ne Tirane

  • Top Hill Club ne Tirane
  • Top Hill Club ne Tirane Shqiperi
  • Top Hill Club ne Tirane Jeta e Nates

Klubi më i ri në Tiranë” Top Hill është klubi më i ri në Tiranë, i cili ka një hapësirë të këndshme për sezonin e verës dhe gjithashtu një hapësirë të mbyllur e gjigande për sezonin e dimrit. Çdo detaj në këtë vend të jep ndjesinë e një atmosfere fantastike dhe të jep humorin për të kërcyer.

Këtu organizojnë festa të mëdha, ku ftojnë artistë shqiptar, të njohur brenda dhe jashtë shqipërisë. Artistja e fundit me fame ndërkombëtare që performoi këtu ishte këngëtarja shqiptare, Dua Lipa. Festa këtu fillon në orën 11 të mbrëmjes dhe është i hapur vetëm në fundjavë.

TAGS: Top Hill Club në Tiranë, Top Hill Club Tirana, jeta e nates në Tiranë, club-et në Tiranë, Tirana Club, klubi më i mirë i natës në Tiranë, Muzikë live në Tiranë, kokteje në Tiranë, muzika elektronike në Tiranë, muzika rock në Tiranë, destinacione party gjatë natës Tiranë, dj në Tiranë, lojra në Tiranë, mbrëmje në Tiranë, klube nate në Tiranë, klubi i natës i Tiranës, stript clube në Tiranë,

Adresa

Rr: “Tiranë-Elbasan”, Sauk, Km 5, Tirane

Orari: duke nisur nga 11.00 PM

Email

contact@visit-tirana.com