Folie Terrace Club

  • Folie Terrace Club ne Tirane
  • Jeta e Nates Tirane Folie Terrace Club
  • Jeta e Nates Tirane Shqiperi Folie Terrace Club
  • Folie Terrace Club Jeta e Nates Tirane

Nëse të pëlqen të festosh në klubet e natës, ky është vendi më i mirë. Klubi Folie ka një system të mirë audio dhe drita, të cilat e bëjnë atmosferën shumë të gëzueshme dhe të këndshme.

Ajo që e bën fantastik një klub është: atmosfera, muzika dhe pijet dhe ky ëhsatë vendi që i ka të kombinuar mirë këto të treja. Ne do të rekomandimin që më parë të rezervonit para se të shkonit pasi është vend shumë i frekuentuar dhe vështirë të gjesh vend.

TAGS: Folie Tarrace ne Tirane, Folie Tarrace Club ne Tirane Shqiperi, Jeta e nates ne Tirane, Tirane jeta e nates, clube ne Tirane, Tirana Club, Bare dhe Restorante ne Tirane, klubi më i mirë i natës në Tiranë, Muzikë live në Tiranë, kokteje në Tiranë, Party në Tiranë, muzikë elektronike në Tiranë, muzika live në Tiranë, destinacione party natën Tiranë, dj në Tiranë, Lojëra zbavitese në Tiranë, mbrëmje në Tiranë, klube të natës në Tiranë, Klubet e nates ne Tirane, stript clube në Tiranë,

Adresa

Rr. Murat Toptani, Tirana, Albania

Orari

Maj- Nentor, E Enjte - E Diel 23:00 - 06:00

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies