Bar Komiteti ne Tirane

  • Komiteti Bar Tirane
  • Komiteti Bar Tirane Shqiperi
  • Tirana Komiteti Bar
  • Tirane Shqiperi Komiteti Bar

Një muze ku mund të pini dhe një kafe. Kjo është e para bar kafe e mobiluar me objekte muzeale, të kohës së komunizmit. Bari shfaq një seri sendesh artizanale të kohës së regjimit diktatorial, që gjithsesi është pjesë e trashëgimisë sonë kombëtare.

Këto objekte vështirë të gjenden diku tjetër, ndaj ju këtu nuk jeni thjesht në kafene por një muze pa biletë. Mund të konsumoni pije të ndryshme madje dhe raki, të prodhuar në vend.

TAGS: Bar Komiteti ne Tirane, Komiteti ne Tirane, bar Komiteti ne Tirane, Bare ne Tirane, Tirana Bare, Bare dhe Restorante ne Tirane, Bar Komiteti në Tiranë, Bare në Tiranë, Tiranë Bare, Bar muze me Tirane, Klubi në Tiranë, Wine Bar në Tiranë, Baret më të mirë në Tiranë, Komunizem bar në Tiranë, bar muze më të mira në Tiranë, kafe-bar në Tiranë,

Adresa

Papa Gjon Pali ne krahe te ETC, Tirana, Albania

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies