Bar Theranda në Tiranë

  • Bar Theranda ne Tirane, Bari i Hotel Theranda Tirane, baret me bllok ne Tirane, Baret e Tiranes, Evente ne Tirane
  • Bar Theranda ne Tirane, Bari i Hotel Theranda Tirane, baret me bllok ne Tirane, Baret e Tiranes, Evente ne Tirane
  • Bar Theranda ne Tirane, Bari i Hotel Theranda Tirane, baret me bllok ne Tirane, Baret e Tiranes, Evente ne Tirane
  • Bar Theranda ne Tirane, Bari i Hotel Theranda Tirane, baret me bllok ne Tirane, Baret e Tiranes, Evente ne Tirane

Zona e bllokut është e njohur si lagje me bare të zhurmshme, por ekziston një vend i këndshëm dhe intim në barin e Hotel Therandës në Bllok. Bari i arreduar bukur me ngjyra dhe me xhama të mëdhenjë që e lejojnë dritën natyrale të depërtoj brenda. Ngjitur me barin është kopshti i vogël, me disa tavolina, ideale për mëngjes, per kafe, pije apo një pasdite pune me kompjuterin tuaj. Bar Theranda është ideal edhe për festat apo gëzimet tuaja familjare. Këtu organizohen ditëlindje, festa hallouinit, nata e vitit të ri, ceremoni etj. Mjafton të shkoni njëherë dhe do të doni të ktheheni sërish.

TAGS: Hotel Bar Theranda ne Tirane, Bar Theranda ne Tirane, Bare ne Tirane, Baret ne Tirane, baret me te mira ne Tirane, Bar Theranda në Tiranë, Tiranë Bare, Pub në Tiranë, Bar Koktej në Tiranë, Klub në Tiranë, Wine Bar në Tiranë, më të mirat bar në Tiranë, Hotel Theranda ofron Koktej në Tiranë