Colosseo Cocktail & Pastry Bar ne Tirane

  • Hotel-Colosseo-bar-Tirane, bare ne Tirane, baret me te mira ne Tirane, bare Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-Tirane, bare ne Tirane, baret me te mira ne Tirane, bare Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-Tirane, bare ne Tirane, baret me te mira ne Tirane, bare Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-Tirane, bare ne Tirane, baret me te mira ne Tirane, bare Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-Tirane, bare ne Tirane, baret me te mira ne Tirane, bare Tirane
  • Hotel-Colosseo-bar-Tirane, bare ne Tirane, baret me te mira ne Tirane, bare Tirane

Bari i Hotel Colosseo është mjaft i preferuar nga njerëzit që duan të provojnë koktejle interesante, ose edhe për një kafe me miqtë. Bari ka një arredim të këndshëm i përzier me stil të vjetër dhe bashkëkohor. Bari ka pamje nga sheshi dhe është u mbyllur me dritare panoramike. Është i përshtatshëm dhe për takime joformale biznesi. Nëse ju pëlqejnë baret në tarracë, atëherë mund të ngjiteni në barin e tarracës në një ditë të bukur me diell dhe të relaksoheni.

TAGS: Hotel Colosseo Cocktail Bar ne Tirane, Bar Colosseo ne Tirane, Bare ne Tirane, Tirana bar, baret me te mira ne Tirane, Colosseo Koktej & Pasticeri Bar në Tiranë, Pub në Tiranë, Bar Koktej në Tiranë, Sport Bar në Tiranë, Klub në Tiranë , Bar Wine në Tiranë, Hotel Colosseo ofron Cocktail në Tiranë

Adresa

Sheshi “ Adem Jashari”, Rr e Durresit

Email

info@hotelcolosseotirana.com

Tel

+355 (0)4 222 00 10

Mob

+355 (0) 692032666

Media Sociale

Facebook Hotel Colosseo

Instagram Hotel Colosseo

Twitter Hotel Colosseo