Colonial Cafe Tirana

  • Colonial Cafe Tirana
  • Colonial Cafe Tirane Shqiperi
  • Colonial cafe Bar in Tirana
  • Colonial Cafe Tirana, Bar

Nëse jeni në kërkim për një vend të ngrohtë për të pirë diçka por nuk jeni të vendosur se çfarë ju pihet, shkoni në Colonial Café, i cili e identifkion veten e tij si “Koketej Bari i vërtetë në Tiranë”.

Stafi i sjellshëm do t’ju ndihmojë të zgjidhni një nga shumë pijet e personalizuara të bazuara në disa pyetje specifike mbi shijet tuaja personale dhe kështu do të kaloni disa orë të këndshme. Ju rekomandojmë të provoni disa nga pijet e ftohta origjinale të tyre.

TAGS: Colonial Cafe ne Tirane, Colonial CafeTirana , Colonial Cafe bar ne Tirane, Bare ne Tirane, Tirana Bare, Bare dhe Restorante ne Tirane, Cafe në Tiranë, Kolonial Cafe në Tiranë, Baret në Tiranë, Cocktail Bar Tirana, Bare në Tiranë, Tiranë Bare, Bar Cocktail në Tiranë, Bar Wine në Tiranë, Colonial cafe ofron Koktej në Tiranë, Cocktail Bar Tirana, koktej bare në Tiranë, Cocktail më të mira në Tiranë, bar jazz në Tiranë, muzikë elektronike në Bare të Tiranës, pije të ngrira në Tiranë

Address

Rr. Pjetër Bogdani, Tirane

Hapur

E Hene- E Enjte: 8.00AM-2.00 AM

E premte- E shtune: 8.00AM- 3.00AM

E diele: 5.00AM- 2.00AM

Email

contact@visit-tirana.com