Hemingway Bar ne Tirane

  • Hemingway Bar Ne Tirane
  • Hemingway Bar ne Tirane Shqiperi
  • Tirane Hemingway Bar
  • Hemingway Bar Tirane Shqiperi

I ndodhur në një zonë të qetë të qytetit, jo shumë larg sheshit Skëndërbej, Hemingway ka një atmosferë miqësore, këtu mund të gjeni mbi 100 lloje rumi, që është specialiteti i tyre dhe me një dekor të vjetër të viteve 70-80 në Shqipëri, por me një ndërthurje të stilit bohemian.

Muzika e xhazit është ajo që luhet shpeshherë dhe që i shkon shumë këtij bari. Të huajt mund të surprizohen pasi këtu do të gjejnë koktejle me cilësi të njëjtë si në qytetet e mëdha si Londra apo qyteti i Nju Jorkut.

TAGS: Bar Hemingway ne Tirane, Hemingwayne Tirane, bar Hemingway ne Tirane Shqiperi, Bare ne Tirane, Tirana Bare, Bare dhe Restorante ne Tirane, Bar Koktej në Tiranë, Klub në Tiranë, Wine Bar në Tiranë, Hemingway Bar ofron koktej në Tiranë, baret më të mirë në Tiranë, cocktail bare në Tiranë, cocktails më të mira në Tiranë, bar jazz në Tiranë, muzikë elektronike në baret e Tiranës, dekor i viteve 70 në Tiranë

Adresa: Rr. Kont Urani, Tirana, Albania

Orari:
 
7:00PM - 1:00AM
 

Email

contact@visit-tirana.com