Radio Bar ne Tirane

  • Radio Bar ne Tirane
  • Radio Bar ne Tirane Shqiperi
  • Tirana Radio Bar
  • Tirane Shqiperi Radio Bar

Radio Bar është një nga ato vende ku e vetmja gjë që do të bësh është të pish një kafe të mirë në një vend fantastik. Bari ka stil retro të inspiruar nga periudha e komunizmit në shqipëri dhe ka shumë radio të vjetra të vendosura nëpër disa rafte.

Këtu mund të kaloni një kohë të mirë me miqtë, të pini kafe, birrë dhe koktejle, gjithashtu të dëgjoni muzikë të mirë xhazi dhe elektronike. Nëse shkoni në darkë, mos u habisni nëse aty ka koncert live me këngëtar xhazi nga Shqipëria ose ndonjë këngëtar i huaj. Radio Bar ndodhet në zonën e famshme të Bllokut, i rrethuar nga dyqane dhe bare të tjera.

TAGS: Radio Bar ne Tirane, Radio Bar ne Tirane Shiqperi, bar Radio ne Tirane, Bare ne Tirane, Tirana Bare, Bare dhe Restorante ne Tirane, Klub në Tiranë , Bar Wine në Tiranë, shiritin më të mirë në Tiranë, Radi Bar ofron Koktej në Tiranë, radio bar Tirana, cocktail bare në Tiranë, cocktail më të mira në Tiranë, bar jazz në Tiranë, muzikë elektronike në baret e Tiranës , bar me radio të vjetra në Tiranë

Adresa:

Rr. Ismail Qemali, Nr 29, Ap 1 Tirana 100, Albania

Orari

10:00 - 03:00 PM

Email

contact@visit-tirana.com