#TiranaSpring- Social media Competition

#TiranaSpring - Photo competition launched by Visit Tirana.

How do I participate?

Share a special moment/quote/story/ photograph from Tirana using hashtag #TiranaSpring and post them on Instagram/Facebook, preferably with a brief description.
The competition runs from 05 March to 30 April. The winners will be announced the first week of May.

How the winners will be selected?

The list of 10 top voted photos will be announced in our social media channel
Visit Tirana team will choose three winners among top 10 candidates.
Visit Tirana will notify very soon what will be the prizes for 3 winners .
Visit Tirana will have the right to use all your photos submitted in this competition,( with your name and your permission), in its mission to promote our beautiful city.
We would just like to thank and wish good luck to all participants!

Tirana-spring

Previous Social Media Competitions

#TiranaAutumn- Social media Competition

#TiranaAutum - Photo competition launched by Visit Tirana.

How do I participate?

Share a special moment/quote/story/ photograph from Tirana using hashtag #TiranaAutumn and post them on Instagram/Facebook, preferably with a brief description.
The competition runs from 27 October to 27 November. The winners will be announced by early December 2016.

The prizes

With the help of our partners Theranda Hotel, Restaurant Mullixhiu, and Dajti Express we're giving 3 lucky winners the chance to get a taste from our beloved city Tirana: to sleep, eat and take a ride with a view


First prize
The winner of the first prize will spend one night for two in one of the nicest hotels of Tirana, Theranda Hotel, an urban oasis in Blloku Area.

theranda-hotel


Second prize
The winner of the second prize will enjoy a traditional lunch or dinner, for two people, in one of the best restaurants in Tirana, Mullixhu, owned by the masters of Mrrizi i Zanave.

mullixhiu-restaurant


Third prize
The third prize offers two free tickets from Dajti Express Cable Car, the unique experience of viewing Tirana from above.

TiranaAutumn

How the winners will be selected?

The list of 10 top voted photos will be announced in our social media channel
Visit Tirana team will choose three winners among top 10 candidates.
The winners should share with Visit Tirana their photos/videos from their experience in the above places.
Visit Tirana will have the right to use all your photos submitted in this competition,( with your name and your permission), in its mission to promote our beautiful city.
We would just like to thank and wish good luck to all participants!

#TiranaAutumn- konkurs fotografie në mediat sociale

Si të marr pjesë?

Ndani një foto, përdorni hashtag #TiranaAutumn dhe postoheni në Twitter, Facebook and Instagram. Fotot preferohen të shoqërohen me një përshkrim të shkurtër.
Konkursi zhvillohet nga data 27 tetor-27 Nëntor. Fituesit do të shpallen në fillim të Dhjetorit.

Çmimet

Me ndihmën e partnerëve tanë:Theranda Hotel, Restaurant Mullixhiu, and Dajti Express do t’u japim mundësinë 3 fituesve që të shijojnë më të mirën e qytetit tonë Tiranë: një natë fjetje, një dreke e shijshme dhe një udhëtim brenda qytetit me teleferik.


Çmimi i parë
Fituesi cmimit te parë do të kalojë një natë çift në një nga hotelet më të këndshme në zemër të Tiranës, Hotel Theranda, një oaz urban në zonën e Bllokut.

Çmimi i dytë
Një drekë tradicionale ose darkë për dy veta, në një nga restorantet më të mira në Tiranë Mullixhiu, në pronësi të mjeshtrave të Mrrizit të Zanave.
Çmimi i tretë
Dy bileta falas nga Dajti Express për një udhëtim me teleferik në Malin e Dajtit, një eksperiencë unike për të parë Tiranën nga lart.

Si do zgjidhen fituesit?

Do selektohen 10 fotot që kanë marrë më shumë pëlqime
Mes 10 fotove kryesore, fituesit do t’i zgjedhë ekipi i Visit Tiranës.
Fituesit do të ndajnë me Visit Tiranën, fotot/videot e eksperiencës së tyre në vendet e mësipërme.
Visit Tirana do të mund të përdorë gjithë fotot e këtij konkursi, (me emrin dhe lejen tuaj) në misionin tonë për të promovuar qytetin tonë të bukur.
Deshirojmë të falenderojmë dhe t'u urojme fat të gjithë pjesëmarrësve!