Agritourism Farm Hajdar Kuçi

Agroturizmi Hajdar Kuçi  sjell konceptin e njohur si “nga toka në tavolinë”. Kjo fermë ndodhet jo shumë minuta larg kryeqytetit, në fshatin Marikaj, mes Tiranës dhe Durrësit. Me një kombinim të elementeve të natyrës, ferma është me të vërtet një oaz qetësie dhe kënaqësie.

Ambient bioorganik, gjedhë, vreshta,  ullinj, sera, ara, shegë, bletë, liqen e pyll.

Këtu ofrohet një gatim i shijshëm dhe përbërsit janë të freskët.

Ferma Agroturistike Hajdar Kuçi është një vend ideal për familjet  dhe vizitorët që duan të pushojne ne ambjent te hapur per te shijuar natyren dhe ushqim të mire.

 

Rruga e Konjëve
Marikaj, Tiranë, Albania

We use cookies for a number of reasons, such as keeping Visit Tirana reliable and secure, personalizing content and ads, providing social media features and analyzing how our Sites are used

Accept Cookies