Gazeta mujore e Tiranës Nr. 32
Art, kulturë, muzikë, argëtim, aventurë e plot supriza, për ata që e duan këtë qytet 

ÇFARË TË BËSH NË TIRANË NË TETOR 2019 

Tetori është një periudhë e artë, më e bukura e vjeshtës, pasi gjethet e verdha mbulojnë qytetin, dhe moti është perfekt, as shumë ftohtë as shumë nxehtë. Periudhë e mrekullueshme për aktivitete në natyrë dhe për të ndjekur evente të shumta në Tiranë. Tetori është plot me evente, festivale, ekspozita, panaire, maratona sportive, koncerte dhe shfaqje të mrekullueshme.
Lexo më shumë
EVENTI MË I MADH FOTOGRAFIK NË TIRANË
Mos e humbisni eventin më të madh të fotografisë në Tiranë!
Tirana Photo Festival 2019, 8 Tetor, ora 18.00 në Muzeun Historik Kombëtar, shpallen fituesit e këtij edicioni.
Ejani të shijojmë së bashku artin e bukur të fotografisë!
Eventet e muajit Tetor
Partnerët tanë
Turizmi nuk bëhet vetëm, por së bashku mund ta bëjmë Tiranën qendër të turizmit rajonal. Për bashkëpunime, reklama, sponsorizime të eventeve tona, na shkruani: contact@visit-tirana.com
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.