Gazeta nr. 44, Nëntor 2020
Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, një iniciativë private që promovon Tiranën dhe bizneset turistike. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj.
Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek contact@visit-tirana.com. 
Eventi më madh i fotografisë në Shqipëri u zhvillua më 23 Tetor te Muzeu Historik Kombëtar. Ndarja e Çmimeve dhe Hapja e Ekspozitës, workshope...Më shumë

Nëntori është muaji i krenarisë dhe lavdisë kombëtare.Muaji historik i heronjve të vërtetë të Shqipërisë.28 nëntori është festa më e madhe e kombit tonë,dita kur shqiptarët nga e gjithë Shqipëria shpallën Pavarësinë e Shqipërisë.29 nëntori është dita e Clirimit të Shqipërisë,një nga momentet më të rëndësishme të historisë së vendit tonë.Shih rekomandimet e Visit Tirana këtu:

Liqeni i Bovillës,Tiranë

Liqeni i Bovillës është një prej rezervuarëve më të bukur në Tiranë, 19 km larg nga Tirana. Është një vend ku mund të shijoni një pamje që lë pa frymë dhe të bëni disa aktivitete sportive... Më shumë 

Dajti Minigolf

Dajti Mini Golf është fusha e vetme e mini golfit në Tiranë. Kjo pistë në mes të ajrit të freskët në malin e Dajtit është kthyer tashmë ndër argëtimet e preferuara në Dajti Ekspres. Fusha e Mini Golfit u hap në Tetor 2018.... Më shumë

Parku i aventurave Dajt

Dajti Adventure Park është hapur në Korrik 2017 dhe është bërë mjaft popullor. Ju mund të shkoni me makinë, ose me teleferik. Udhëtimi me teleferik është akoma më magjepsës, pasi ..  Më shumë 

Fshati Pezë në Tiranë

Peza është një fshat rreth 35 minuta larg qendrës së Tiranës, një vend ideal për të shkuar për një kafe apo drekë në fundjavë për t’i shpëtuar qytetit. Peza ka një fushë të madhe që shpesh popullohet gjatë festave për piknike familjare... Më shumë 

Evente në Nëntor 2020

Reklamo binesin tek Visit Tirana platforma e turizmit të kryeqytetit!

Që nga viti 2015, Visit Tirana ofron mundësi të jashtëzakonshme për të ekspozuar bizneset shqiptare të Turizmit për të arritur klientët e mundshëm në të gjithë botën. Publikimet tona online u japin turistëve vendas dhe atyre të huaj informacione per t'i frymëzuar të vizitojnë Tiranën dhe Shqipërinë. Reklamoni biznesin tuaj në të gjitha platformat tona online, shih paketat tona!
Sot më shumë se kurrë biznesi juaj duhe të jetë online. Ne ju ndihmojmë në çdo hap. Na kontaktoni për një këshillim falas:
Web: www.manderina.com E-mail: contact@manderina.com  Cel: +355692078553
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.