Gazeta nr. 66, Shtator 2022
Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, porta hyrëse për çdo turist. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj. Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek contact@visit-tirana.com

Ky shtator është i mbushur me festivale, koncerte dhe ekspozita të veçanta. Tirana në shtator i ofron të gjitha, një mot ideal për të shijuar shëtitje në qytet apo udhëtime në natyrë, koncerte në shesh, panaire apo aktivitete të tjera në hapësira të jashtme. Ne kemi përmbledhur se çfarë eventesh priten dhe si ta shijoni këtë muaj në Tiranë në maksimum. Lexo më shumë

Koncerti i Rita Orës
në sheshin Skënderbej

Rita Ora do të mbajë një koncert në Tiranë, Shqipëri, më 6 shtator, si pjesë e festimeve të Tiranës, Kryeqyteti i Rinisë Evropiane 2022. Hyrja është falas!

Mural Fest Tirana-Edicioni i 4-të

Mural Art Fest është rikthyer në Tiranë. Nga 1 shtatori deri më 30 shtator, 12 artistë ndërkombëtarë do të pikturojnë murale të ndërtesave të ndryshme në të gjithë qytetin. 

 Tirana Digital Nomad Festival, edicioni i parë

Festivali Digital Nomad është një event 3-ditor që do të lidhë nomadët dixhitalë në mbarë botën për një eksperiencë të paharrueshme në Shqipëri. 

Java e Kulturës Britanike

Shqipëria Mikpret Britaninë e Madhe

Java Kulturore Britanike nga 1-11 Shtator 2022. Akivitete të ndryshme si: Ndeshje Kriketi, ekspozita, literaturë, filma dhe shfaqje teatrale. 

Sa i qëndrueshëm është biznesi yt turistik?
Plotëso pyetsorin!

Reklamo biznesin tek Visit Tirana! Shiko paketat!

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.