Gazeta nr. 64, Korrik  2022
Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, porta hyrëse për çdo turist. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj. Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek contact@visit-tirana.com

Tirana në muajin Korrik është më pak e populluar gjatë orëve të ditës për shkak të temperaturave të larta dhe sepse shumë njerëz janë drejtuar vendeve bregdetare për pushime. Por kjo s’do të thotë që në Tiranë nuk ka gjallëri, përkundrazi pasditeve të vona dhe darkave Tirana ka një atmosferë fantastike

 Lexo më shumë

Korriku nis me Javën e Kulturës Turke

Java e parë e Korrikut është dedikuar Kulturës Turke, ku nga data 29 qershor deri në 7 Korrik do të zhvillohen shumë aktivitete si: koncerte, ekspozita, filma dhe workshope. 
shumë!

Turi i vilave të vjetra

Tirana është një qytet me arkitekturë të përzier për shkak të gjurmëve që kanë lënë pushtuesit e huaj, Otoman dhe Italian. Me anë të këtij itinerari ne duam t’ju tregojmë disa nga vilat më të bukura dhe më interesante të Tiranës së vjetër.
 

Rezervo turin

 Fluturim mbi lumin Erzen me Zipline Albania

Adrenalina me zipline një nga aktivitetet më të veçanta që duhet patjetër ta provoni një here në jetën tuaj. Një fluturim me Zipline Albania me një pamje spektakolare, ku në njerën anë ngrihet Kalaja e Petrelës, dhe poshte lumi i Erzenit.  Lexo më shumë!

 Vizitojmë Tiranën me biçikletë 

Vizitojmë atraksionet kryesore të Tiranës me biçikletë. Turi fillon nga sheshi Skënderbej, përshkon bulevardin kryesore, sheshin "Nënë Tereza", Parku i Madh, zona e Bllokut. Do të ketë disa ndalesa për të treguar historinë. 

Rezervo turin
Evente në Korrik
Kalendari i aktiviteteteve -Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinise

Reklamo biznesin tek Visit Tirana! Shiko paketat!

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.