Gazeta nr. 63, Qershor  2022
Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, porta hyrëse për çdo turist. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj. Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek contact@visit-tirana.com

Erdhi vera! Tirana gëlon nga aktivitetet e shumta nga mëngjesi deri në mbrëmje. Sheshet dhe parqet kryesore të Tiranës mbushen plot me vendas e vizitorë të huaj që shijojnë kryeqytetin. Qershori nis me festën e fëmijëve, ditë në të cilën Bashkia e Tiranës organizon një sërë aktivitetesh në pika të ndryshme të qytetit. Ndërsa, në 4 Qershor do të bëhet hapja Parkut Zoologjik, pas mbylljes për restauarim. 

 Lexo më shumë
Kryesore

 Qershori nis me Javën Italiane

Qershori nisi me Javën italiane, nga data 31 maj-7 Qershor 2022, që vjen pas javës Greke, Amerikane, Franceze, java e BE. Aktivitetete nga mëngjesi në darkë, për të rritur e fëmijë, Ballo me Maska, ekspozita, kinema për ta mbyllur me koncertin e Albano Carisit në Amfiteatrin e Tiranës. Më shumë!

Turi i komunizmit, më i kërkuari nga turistët këtë sezon

Tirana është plot me turistë, por kërkesa të shumta në pranverë te Visit Tirana ka patur për turin komunist. Shqiptarët kanë vuajtur nën regjimin komunist prej 50 vitesh dhe gjurmët e hidhura të historisë mund të gjenden në pjesë të ndryshme të Tiranës. Turizmi i komunizmit tregon historine e godinave  më interesante.  Lexo më shumë!

Colour Day Festival 

Një skenë fantastike krejtësisht e re, një show spektakolar, dhjetëra artistë vendas dhe të huaj dhe dy ditë që kanë shumë sekrete! Festivali do të zgjasi dy ditë, ku dita e parë do të jetë me pluhur me ngjyra dhe dita e dytë me ujë. 11 & 12 Qershor 2022
Lexo më shumë!

 Vapa në Tiranë, ku të shkoni: Rekomandimi ynë: Pishina Tagan

Kompleksi i pishinave Tagan është vendi ideal për të kaluar fundjavën në qetësinë rrethuar me natyrën e gjelbër dhe duke u freskuar në pishinë. Kompleksi Tagan ka karakter sportiv-argetues-relaksues, ku çdo frekuentues zgjedh në mënyrë të pavarur një aktivitet fizik në mënyrë individuale ose të orientuar ngainstruktorë e trajnerë. Lexo më shumë këtu!

Evente në Qershor
Kalendari i aktiviteteteve -Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinise
Ftesë për sponsor
Tirana Photo Festival është Festivali më popullor i Fotografisë në Shqipëri, që angazhon një komunitet të madh të rinjsh të apasionuar pas fotografisë. Ju ftojmë të na mbështesni në këtë iniciativë për të motivuar të rinjtë. Ju mund të ofroni çmime të ndryshme për fituesit ose të mbështesni workshopet apo organizimin e festivalit. Tema sivjet është "Rinia shqiptare", të rinjtë që punojnë, shkollohen, argëtohen, ikin, emigrojnë....Sponsor 

Reklamo biznesin tek Visit Tirana! Shiko paketat!

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.