Gazeta nr. 59, Shkurt 2022
Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, porta hyrëse për çdo turist. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj. Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek contact@visit-tirana.com
Me muajin Shkurt vjen dhe atmosfera romantike në kryeqytet që nis me dekorimin e qytetit për festën e të dashuruarëve. Shkurti konsiderohet si muaj i ftohtë por kjo nuk do të thotë që mungojnë aktivitetet në ambiente të hapura. Ndaj vishuni ngrohtë dhe shijoni atë ç’ka Tirana ofron këtë muaj.  Lexo më shumë

Ku të festoni Shën Valentinin në Tiranë. Sugjerime nga Visit Tirana 

Krijoni momente të bukura me të dashurit e zemrës në ditën e  Shën Valentinit: shijoni një natë të paharrueshme në Hotel Unik, apo një darkë romantike në restorantin Gambero Gourmet.
 

Dita e Holokaustit, solidaritet mes kombeve: Kurrë më!

Në ditën përkujtimore të Holokaustit, 27 Janar u mbajt ceremonia e hapjes së ekspozitës në prani të Znj. Elva Margariti dhe disa ambasadorëve në Shqipëri. 
Lexo këtu.

The Guardians: Shqipëria, destinacioni kryesor i Britanikëve

“The Guardian” sugjeron Shqipërinë si destinacion për ndjesinë ekzotike dhe pa bërë fluturime të gjata. Në artikull promvohet dhe Tirana si kryeqyteti shumëngjyrësh me gjallëri, që këtë vit është Kryeqyeti Europian i Rinisë. më shumë!

Edukimi i të rinjve mbi të kaluarën e shqiptarëve

Në kuadër të programit të projektit “Fatet e të mbijetuarve shqiptar në Kampin e Mauthausen” nxënësit e shkollave 9-vjecare dhe të mesme në Tiranë vizituan ekspozitën në Muzeun Historik Kombëtar. Lexo më shumë

Evente në Shkurt
COVID 19-rregullat dhe kufizimet e përditësuara
Vazhdoni ndani fotot tuaja të dimrit në Tiranë duke përdorur hashtagun #TiranaWinter2022 ne Instagram. Bëhuni pjesë e TiranaPhotoFestival2022

Reklamo biznesin tek Visit Tirana! Shiko paketat!

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.