Gazeta nr. 51, Qershor 2021
Tirana është e hapur, ky është lajmi që kemi kohë që e prisnin që prej fillimit të pandemisë. Qershori është një nga muajt më me gjallëri në Tiranë.  Jeta kulturore fillon të lulëzoj sërish, atraksionet, muzeumet, galeritë janë rihapur me lehtësimin e masave të sigurisë ndaj coronavirusit.
Lexo më shumë
Tirana Photo Festival është një event vjetor nderkombetar fotografie që zhvillohet në Tiranë.
Nga 21 Maj -1 Shtator 2021, pranohen foto nga gjithë Shqipëria. 
Lexo më shumë

10 fotot më të bukura të Tiranës në pranverë

 VisitTirana organizoi konkursin e 19-të në Instagram, konkursi me foto nga Pranvera në Tiranë me hashtag #TiranaSpring2021. Mbi 500 foto u postuan me këtë hashtag gjatë 3 muajve, nga këto 10 foto u përzgjodhën si më të bukurat.
shumë

The Cloud Festival-Edicioni i Pestë 

Edicioni i pestë i TheCloud Festival organizuar te Reja. 121 artistë në 21 netë do të dhurojnë shfaqje për publikun. 
shumë

Polifonia e Gjirokastrës koncert te Reja

Në 16 Qershor te Reja do të organizohet Polifonia e Gjirokastrës nga Grupi Argjiro dhe Roland Çenko.
shumë

Hapet Muzeu i Forcave të Armatosura në Tiranë

Në këtë muze janë të ekspozuara mjete e pjesë të logjistikës së Forcave të Armatosura Shqiptare në vite, në rreth 100 mijë metra katrorë sipërfaqe. I vendosur në rrugën nacionale Tiranë-Elbasan. Atraksioni më i madh ushtarak në vend. Më shumë

Ekspozitë fotografie "TRANZICIONI" 

Ekspozita me punët e 9 artistëve të rinj, e hapur që prej 31 Maj 2021 tek Qendra Rinore Arka.
shumë

Shfaqje e filmit “Wings of desire" te Vila3

Filmi gjerman “Wings of desire” do të shfaqet te Vila3
Pas filmit do të ketë diskutim rreth kinematografisë së Wenders
shumë

Reklamo binesin tek Visit Tirana platforma e turizmit të kryeqytetit!

Që nga viti 2015, Visit Tirana ofron mundësi të jashtëzakonshme për të ekspozuar bizneset shqiptare të Turizmit për të arritur klientët e mundshëm në të gjithë botën. Publikimet tona online u japin turistëve vendas dhe atyre të huaj informacione per t'i frymëzuar të vizitojnë Tiranën dhe Shqipërinë. Reklamoni biznesin tuaj në të gjitha platformat tona online, shih paketat tona!
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.