Gazeta nr. 49, Prill 2021
Informohuni mbi të rejat e fundit në lidhje me situatën e Covid-19 dhe vaksinimin në Shqipëri. Cilat janë masat dhe kufizimet për vendasit dhe vizitorët që vijnë nga jashtë? Lexo më shumë
Koha fillon e ngrohet në Prill, rrezet pranverore të diellit ju ftojnë të bëni piknik nën pemët e çelura dhe plot ngjyra, shëtitje në natyrë etj. 
Lexo më shumë
Shqipëria përveç sfidave të tjera të turizmit duhet të konsideroj një fushatë për menaxhimin dhe marketimin e hapjes së turizmit brenda rregullave të sigurisë për mbrojtjen nga Covid. Më shumë

National Geographic: Bunkerët e Shqipërisë, dikur sekrete të shtetit sot janë kthyer në muze

National Geographic shkruan për Tiranën, si një qytet i veçantë i rrethuar nga malet, ku qeveria dhe artistë lokal kane zgjedhur mënyra të reja, të pazakonta për t’i dhënë pak shkëlqim arkitekturës komuniste dhe depresionit ekonomik. Më shumë

88 dritëhije dhe ngjyra-ekspozitë e piktorit Sali Shijaku

"88 dritëhije dhe ngjyra"-ekspozitë e piktorit të njohur Sali Shijaku ekskluzivisht në COD, në hollin e kryeministrisë.
shumë

Udhëtim në Shpellën e Pëllumbasit në kohë pandemie

Fundjavën që lamë pas, vizituam Shpellën e Pëllumbasit, por ne nuk ishim të vetmit. Koha e bukur dhe me diell ishte perfekte për të vizituar atraksione natyrore në Tiranë. Familje me fëmijë kishin marrë rrugën e aventurës drejt Shpellës së Pëllumbasit.Më shumë

Ekspozitë nga Ardian Isufi te Galeria 70

Mitet kanë rënë!..Paqëndrueshmëria e përhershme është bërë tashmë status i qëndrueshëm në bashkohësinë tonë!.
shumë

Koha për krijimin e DMO-ve në Shqipëri

DMO (Destination Management Organisation), janë organizata për menaxhimin e destinacioneve, të cilat menaxhojnë turizmin në një destinacion të caktuar, duke patur në përbërje përfaqësues të pushtetit lokal, përfaqësues të bizneseve të sektorit turistik. Ata hartojne strategji per turizmin, menaxhojne risqet, ripaketojne produktet sipas nevojave.  Ne Shqiperi ende nuk funksionojne.. Me shume

Reklamo binesin tek Visit Tirana platforma e turizmit të kryeqytetit!

Që nga viti 2015, Visit Tirana ofron mundësi të jashtëzakonshme për të ekspozuar bizneset shqiptare të Turizmit për të arritur klientët e mundshëm në të gjithë botën. Publikimet tona online u japin turistëve vendas dhe atyre të huaj informacione per t'i frymëzuar të vizitojnë Tiranën dhe Shqipërinë. Reklamoni biznesin tuaj në të gjitha platformat tona online, shih paketat tona!
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.