Gazeta nr. 47, Shkurt 2021
Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, një iniciativë private që promovon Tiranën dhe bizneset turistike. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj.
Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek contact@visit-tirana.com. 
Informohuni mbi të rejat e fundit në lidhje me situatën e Covid-19 në Shqipëri. Cilat janë masat dhe kufizimet për vendasit dhe vizitorët që vijnë nga jashtë. Lexo më shumë
Pas Janarit të ftohtë dhe të zymtë, thuajse të gjithë mezi presin muajin Shkurt. Disa mezi e presin prej festës së Shën Valentinit, e disa e duan sepse është muaji i fundit i dimrit. Shkurti është si pranvera e ardhur herët me çeljen e mimozave ku do ti shihni shpesh nëpër lagjet e Tiranës. Jemi ende në kohë pandemie dhe kufizimesh por sërish ne mund t’i gëzohemi jetës, dashurisë e natyrës.
Lexo më shumë

Më 11 shkurt 1920 Tirana u bë kryeqytet i Shqipërisë nga një vendim i marrë në Kongresin e Lushnjës, i cili zhvilloi punimet në janar  1920. Historia tregon se atë ditë, pra në 11 shkurt 1920 në Tiranë mbërriti gjithë qeveria shqiptare e drejtuar nga Sulejman Delvina. Ajo u vendos në ndërtesën e parë që ndodhej në fillim të rrugës së Elbasanit.  Më shumë

Një muze i ri që do tregojë historinë e forcave tona të Armatosura do të hapet në Tiranë. Lajmin e njoftoi kryeministri shqiptar këtë janar. Në këtë muze do të ekspozohen mjete e pjesë të logjistikës së tyre në vite, në rreth 100 mijë metra katrorë sipërfaqe, aty ku dikur sipas tij, ndryshkeshin mjete të vjetra të harruara. Më shumë

'Projekti' ekspozitë nga Shpëtim Kërçova

Ekspozitë e piktorit Shpëtim Kërçova në Galeria70. 
4 Shkurt 2021- 20 Mars 2021
shumë

TKOB koncert online në Facebook- Vivaldi

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit sjellin në një koncert online nga kryeveprat botërore "4 Stinët" të Vivaldit.  Më shumë

Vazhdoni ndani me ne fotot më të bukura të Tiranës në dimër dhe bëhuni fitues 

Reklamo binesin tek Visit Tirana platforma e turizmit të kryeqytetit!

Që nga viti 2015, Visit Tirana ofron mundësi të jashtëzakonshme për të ekspozuar bizneset shqiptare të Turizmit për të arritur klientët e mundshëm në të gjithë botën. Publikimet tona online u japin turistëve vendas dhe atyre të huaj informacione per t'i frymëzuar të vizitojnë Tiranën dhe Shqipërinë. Reklamoni biznesin tuaj në të gjitha platformat tona online, shih paketat tona!
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.