Gazeta mujore e Tiranës Nr. 34
Art, kulturë, muzikë, argëtim, aventurë e plot supriza, për ata që e duan këtë qytet 

ÇFARË TË BËSH NË TIRANË NË DHJETOR 2019 

Ky është muaji i solidaritetit, i dhurimit. Muaji ku gjithkush mund të ndajë ato që ka me tjetrin. Pas dhimbjes që la pas tërmeti i 26 nëntorit me epiqendër në Durrës, ky është muaji ideal që të festojmë me njëri-tjetrin dhe të dhurojmë dashuri. Gjatë gjithë këtij muaji, Visit Tirana do t’i bëjë jehonë gjithë eventeve bamirëse, gjithë iniciativave private apo shtetërore që dhurojnë, ndihmojnë, dhe u sjellin gëzim, të prekurve nga tërmeti i muajit të kaluar.
Lexo më shumë
Eventet e muajit Dhjetor
Partnerët tanë
Turizmi nuk bëhet vetëm, por së bashku mund ta bëjmë Tiranën qendër të turizmit rajonal. Për bashkëpunime, reklama, sponsorizime të eventeve tona, na shkruani: contact@visit-tirana.com
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.