Gazeta mujore e Tiranës Nr. 33
Art, kulturë, muzikë, argëtim, aventurë e plot supriza, për ata që e duan këtë qytet 

ÇFARË TË BËSH NË TIRANË NË NËNTOR 2019 

Ejani dhe festoni me ne muajin e krenarisë së Shqiptarëve! Nëntori është padiskutim muaji më festiv, pasi shqiptarët festojnë ditën e pavarësisë dhe çlirimit të atdheut më 28-29 Nëntor. Tirana është e mbushur plot me evente interesante dhe të mëdha këtë muaj duke filluar me Panairin e Librit, Panairi “Tirana Street Food”, Nata e Bardhë etj.
Lexo më shumë
Eventet e muajit Nëntor
Partnerët tanë
Turizmi nuk bëhet vetëm, por së bashku mund ta bëjmë Tiranën qendër të turizmit rajonal. Për bashkëpunime, reklama, sponsorizime të eventeve tona, na shkruani: contact@visit-tirana.com
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.