Gazeta mujore e Tiranës Nr. 31
Art, kulturë, muzikë, argëtim, aventurë e plot supriza, për ata që e duan këtë qytet 

ÇFARË TË BËSH NË TIRANË NË SHTATOR 2019 

Shtatori është muaji i rifillimit të planeve të mëdha, punëve, shkollave, një ripërtëritje pas pushimeve verore. Gjallëria i rikthehet Tiranës në çdo qelizë. Edhe jeta kulturore është më e pasur. Mos humbisni eventet dhe lajmet e Visit Tirana për Shtator 2019

Eventet e muajit Shtator

Lajme të tjera
Wanderlust- Tirana, është një thesar në Ballkan
"Nga Piramida e Tiranës dhe sheshi Skënderbej, deri të xhamitë e dekoruara te muzeumet ndërtuara brenda bunkereve atomike, ka kaq shumë për t’u zbuluar"-shkruan revista Britanike 'Wanderlust'. 
Më shumë
Tur shpirtëror, në gjurmët e Nënë Terezës në Tiranë
Ditë e shënuar për shqiptarët është Shenjtërimi i Nënë Terezës, në 5 Shtator 2016, e cila është një festë zyrtare në vend. Në këtë ditë të veçantë organizohen një sërë aktivitetesh për të përkujtuar vlerat që i ka dhënë njerëzimit.
Më shumë
Tirana në Gusht- fotot më të bukura
Gushti në Tiranë ka patur plot turistë dhe emigrantë që janë rikthyer për pushime në vendlindje. Ndiqni 10 fotot më bukura të muajit Gusht të postuara nda ndjekësitë tanë në Instagram.
Më shumë
Numri i shfaqjeve kulturore gjithsej në tremujorin e dytë 2019 është 372, duke shënuar rritje prej 28,3%, në krahasim me tremujorin e dytë 2018. Sipas statistikave te sapopublikuara të INSTAT, vihet re një rritje e interesit për kulturën, për shfaqje, vizita kulturore, dhe librin.
Më shumë
Partnerët tanë
Turizmi nuk bëhet vetëm, por së bashku mund ta bëjmë Tiranën qendër të turizmit rajonal. Për bashkëpunime, reklama, sponsorizime të eventeve tona, na shkruani: contact@visit-tirana.com
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.